Cseregarancia

Pénzvisszafizetés és csere


A megrendeléstől számított 30 napon belül bármikor kérheted a megrendelt termékek cseréjét, vagy visszaküldheted azokat, ha nem vagy velük elégedett, vagy csak meggondoltad magad.
A termékeket csak tökéletesen ép állapotban vesszük vissza, ugyanúgy ahogyan te is megkaptad azt: nem hordott állapotban, eredeti csomagolásban, nem kimosva, szépen összehajtva, címkével együtt, 

Napszemüvegeket csak az egyedi kóddal ellátott sértetlen zárt állapotban az orrnyeregnél lévő kábelkötegelővel veszünk vissza. 

Marianna Herrhofer vagy NANA's termékeknél, ha úgy ítéljük meg, hogy a terméket korábban már valaki viselte, akkor sajnos higiéniai okokból kifolyólag nem áll módunkban cserélni vagy visszatéríteni a pénzt.


Akciók

Akciós termékeket sajnos nem áll módunkban cserélni, és csak az eredeti akciós árát térítjük vissza. Az akciós árak csak az akciós időszakra vonatkoznak, a korábban és később megrendelt termékekre a kedvezmények nem vonatkoznak.

Mielőtt terméket küldenél vissza, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@designeroom.hu email címen vagy telefonon. Az email tárgya ‘Termékvisszaküldés’ legyen.


Pénzvisszatérítés

Emailben értesítünk egyből, amikor megkaptuk a visszaküldött terméket. Megvizsgáljuk azt, majd újabb emailben értesítünk a cseréről vagy a pénzvisszafizetésről. A pénz 5 munkanapon belül ugyanazon a módon kapod vissza, ahogyan eredetileg kifizetted a terméket.


Visszaküldési cím

Miután emailben jelezted nekünk, hogy terméket küldesz vissza, erre a címre postázd azt 30 napon belül:


MARIANNA HERRHOFER/DESIGNEROOM
6000 Kecskemét, Korona utca 2. III. em.